Menu

Silent Witness

Het DNA van het team van Silent Witness

Silent Witness is de langstlopende Britse misdaadserie die nog steeds wordt geproduceerd en heeft intussen een trouwe schare fans. Zij zitten klaar om te genieten van de moedige pathologen die de strijd met de misdaad aangaan. Zelfs de hilarische parodie van French en Saunders uit 1999 met de naam ‘Witless Silence’ heeft geen afbreuk gedaan aan de populariteit! Tijd om het team van Lyell Centre eens te ontleden en het DNA van het succes van het programma te analyseren.

Silent Witness keert terug op BBC First op donderdag 10 januari 2019 om 22:00 uur met de eerste aflevering van seizoen 22 – mis het niet!

Midsomer Murders

De geheimzinnige en wonderbaarlijke wereld van Midsomer Murders

November is een belangrijke maand voor kijkers van BBC First die houden van misdaadseries met een gezonde dosis zwarte humor. We keren terug naar het idyllische en van lijken vergeven fictieve graafschap Midsomer voor de start van een nieuw seizoen weerzinwekkende sterfgevallen. Het perfecte moment om eens wat beter te kijken naar de geheimzinnige en wonderbaarlijke wereld van Midsomer Murders.

Het 19e seizoen van Midsomer Murders begint op BBC First op dinsdag 27 november om 21:00 uur.

Luther

Idris Elba: zijn veelzijdige cv en waarom hij Luther moeilijk los kan laten

“Dit gaat pijn doen.” Met deze vier woorden opent de vijfde serie van Luther. Of deze woorden bedoeld zijn als een waarschuwing of een belofte, is nog even de vraag. Wat we wel zeker weten is dat onze favoriete stoere detective uit Londen terug is en de ster zelf, Idris Elba, is maar al te blij dat hij de iconische jas van Luther weer kan aantrekken.

Luther seizoen 5, dinsdag 1 januari – met elke dag de première van een nieuwe aflevering, van dinsdag tot vrijdag om 22:00

And Then There Were None

Dame Agatha Christie nog altijd even populair (Deel1/2)

BBC First brengt twee sterk bezette Agatha Christie-bewerkingen op het scherm en geeft daarmee ruim baan aan de Koningin van de Misdaad! Vanaf september wordt And Then There Were None uitgezonden op de zondagavond en in oktober start Witness for the Prosecution. Deze twee misdaadseries waren nog niet eerder op BBC First te zien. In twee artikelen gaan we in op de onverminderde aantrekkingskracht van de onbetwiste Koningin van de Misdaad: Agatha Christie.

Dus: And Then There Were None op zondagavond op BBC First om 22.00 uur. Met extra uitzendingen op vrijdag om 21.00 uur.