Menu

Brexit - The Uncivil War

Interview met Benedict Cumberbatch over Brexit: The Uncivil War

We spraken met de Britse Hollywoodster Benedict Cumberbatch (Sherlock, The Avengers) over zijn rol in Brexit: The Uncivil War – een nietsontziende dramafilm over de machtige figuren die het Verenigd Koninkrijk verdeelden en in de zomer van 2016 de brexit mogelijk maakten.

Brexit: The Uncivil War geeft op gevatte en humoristische wijze een fascinerende blik achter de schermen bij de stemming die niet alleen de toekomst van het Verenigd Koninkrijk, maar ook de politieke verhoudingen wereldwijd voorgoed veranderde.

Brexit: The Uncivil War is te zien op BBC First op 29 maart om 22.00 uur.

Silent Witness

Het DNA van het team van Silent Witness

Silent Witness is de langstlopende Britse misdaadserie die nog steeds wordt geproduceerd en heeft intussen een trouwe schare fans. Zij zitten klaar om te genieten van de moedige pathologen die de strijd met de misdaad aangaan. Zelfs de hilarische parodie van French en Saunders uit 1999 met de naam ‘Witless Silence’ heeft geen afbreuk gedaan aan de populariteit! Tijd om het team van Lyell Centre eens te ontleden en het DNA van het succes van het programma te analyseren.

Silent Witness keert terug op BBC First op donderdag 10 januari 2019 om 22:00 uur met de eerste aflevering van seizoen 22 – mis het niet!