Menu

We Hunt Together

Je nieuwste verslaving voor in de avonduren: We Hunt Together

Heb je zin in iets mysterieus en duisters om dit najaar helemaal verslingerd aan te raken? Kijk dan naar BBC First! Deze maand gaat We Hunt Together van start; een gloednieuwe misdaadserie met sterke personages, spanning en mysterie.

We Hunt Together is te zien vanaf 30 september om 22:00 uur. Alleen op BBC First!

Heb je zin in iets mysterieus en duisters om dit najaar helemaal verslingerd aan te raken? Kijk dan naar BBC First! Deze maand gaat We Hunt Together van start; een gloednieuwe misdaadserie met sterke personages, spanning en mysterie. Met sinistere onderwerpen, donkere steegjes verlicht door flikkerende neonlichten en duistere geheimen die onder de oppervlakte van de stad borrelen, wordt We Hunt Together gegarandeerd je nieuwste verslaving voor in de avonduren!

De serie volgt twee man-vrouwduo's; ze zijn beide op jacht, maar met zeer verschillende intenties. Het ene duo bestaat uit twee jonge geliefden die jagen op slachtoffers voor hun gewelddadige moorden. Het andere duo wordt gevormd door twee detectives die elkaars tegenpolen zijn en de jonge criminelen proberen te vangen in een chaotische klopjacht door Londen! Nieuwsgierig geworden naar deze slachtofferjagers en gerechtigheidsjagers? Lees verder om kennis te maken met de personages en meer te ontdekken over deze spannende serie...

De gerechtigheidsjagers

DI Lola Frank – gespeeld door Eve Myles

Lola is een no-nonsense detective met een briljante staat van dienst en een talent voor het oplossen van lastige zaken. Ze is niet bang om de regels aan haar laars te lappen als dit resultaten oplevert en haar vastberadenheid en toewijding aan haar werk betekenen vaak dat ze dag en nacht doorwerkt. Lola is echter geen engeltje en door de geheimen uit haar verleden wordt ze gekweld door schuldgevoelens en houdt ze iedereen op afstand. Wanneer collega-detective DI Mendy haar partner wordt, is Lola gedwongen om hem dichterbij te laten zodat ze samen kunnen jagen op het moordlustige duo. Maar zullen haar eigen demonen hen uit elkaar drijven voordat ze de zaak kunnen oplossen?

DI Jackson Mendy – gespeeld Babou Cessay

Jackson is een detective die net van de anticorruptie-eenheid komt en een complete beginner is in de wereld van moordzaken. Ondanks Lola's directe en bruuske aanpak, is DI Mendy vastbesloten om haar aan te steken met zijn optimistische idealisme en haar positiever te laten denken over hun werk en het leven. Qua werkwijze is hij Lola's tegenpool, maar ook hij geeft niet op tot de moordenaars achter slot en grendel zitten.

De slachtofferjagers

De jonge Freddy is een wilde vrije geest met een manipulatief karakter; ze houdt met niets en niemand rekening en feest het liefst de hele nacht door. Ze is tot op het bot onafhankelijk en door haar bewogen verleden kan ze ongelooflijk impulsief en onvoorspelbaar zijn. Wanneer ze Baba ontmoet, verliest Freddy de controle over haar innerlijke demonen en geeft ze al snel toe aan haar drang om anderen pijn te doen. Bij Baba voelt ze zich veilig om haar meest duistere driften te laten zien en samen gaan ze op jacht naar slachtoffers op wie Freddy haar psychopathische razernij kan botvieren.

Baba, die oorspronkelijk uit Congo komt, verhuisde naar Londen op zoek naar een beter leven. Hij werkt als toiletbeheerder in een nachtclub; niet helemaal wat hij in gedachten had, maar het staat mijlenver af van zijn vroegere leven als kindsoldaat. Baba werkt hard om zijn leven te beteren, maar zijn verleden blijft hem achtervolgen; hij ontkomt niet aan zijn drang en vermogen om anderen pijn te doen. Wanneer hij tijdens zijn werk de mysterieuze maar fascinerende Freddy ontmoet, springt de vonk direct over. Hij helpt Freddy al snel om haar schokkende neigingen in de praktijk te brengen, met dodelijke afloop...

Nog meer sterren spotten...

BBC First-favoriet – Kris Marshall

Je ziet het goed, Kris Marshall, de ster van de briljante BBC First-series Death in Paradise en Sanditon, heeft een rol in de serie! In We Hunt Together zien we een andere kant van Kris en we kunnen niet wachten om hem weer te bewonderen op tv.

Bekende gezichten – Neil Stuke en Vicki Pepperdine

Een andere ster in We Hunt Together is Neil Stuke; je kent hem misschien als Chris Parks in de populaire dramaserie Doctor Foster. Daarnaast had hij gastrollen in Death in Paradise en Silent Witness. Vicki Pepperdine zal vooral een bekend gezicht zijn voor fans van de nieuwe serie The Trouble with Maggie Cole waarin ze schoolsecretaresse Karen Saxton speelt. We vinden het geweldig dat ze beiden terugkeren naar BBC First met een gastrol in We Hunt Together.

We Hunt Together is te zien vanaf 30 september om 22:00 uur. Exclusief op BBC First!

By Martha Hughes