Menu

Flesh and Blood

Maak kennis met de ogenschijnlijk perfecte familie uit het mysterieuze nieuwe drama Flesh and Blood

BBC First presenteert Flesh and Blood, een nieuwe serie vol geheimen... Volg het drama vanaf 28 juni om 21:00 uur.

Ze lijken het perfecte plaatje; liefhebbende ouders en drie begaafde kinderen in een mooi huis aan de prachtige kust van Sussex. Sociaal en spontaan als ze zijn, raken ze snel bevriend met de buren en worden ze graag gezien in de buurt. Maar als Terry, de vader van de familie, overlijdt en zijn plaats snel wordt ingenomen door Mike, valt het eens zo perfecte gezin langzaam uiteen. Flesh and Blood volgt hoe de situatie stilaan schrijnender wordt; gevoelens worden gekwetst, bonden worden verbroken en een ‘ongeluk’ verandert alles. Maak je op voor geheimen, leugens, rivaliteit, ontrouw en... moord?

Maak kennis met de familie...

Vivien is een actieve, spontane vrouw met het hart op de juiste plaats. Ze werkt hard als moeder en als verzorger van haar man Terry tot zijn dood. Volgens haar kinderen kan Vivien echter ‘soft’ zijn, waardoor ze gemakkelijk slachtoffer zou kunnen worden van mensen die haar willen manipuleren. Vivien hoopt dat ze met haar nieuwe man Mark de liefde opnieuw heeft gevonden. Maar kan ze hem na een paar maanden al vertrouwen? Er staat een enorm fortuin op het spel, dus het is niet verwonderlijk dat haar kinderen willen verhoeden dat een foute man misbruik maakt van hun naïeve en gulle moeder...

Oudste dochter - Helen

Helen was een slim kind met veel ambitie. Haar buren zeggen dat ze ‘altijd hebben geweten dat Helen er wel komt'. Inmiddels is Helen volwassen en heeft ze zelf een kind. In dit leven probeert ze een evenwicht te vinden tussen de stress van haar veeleisende baan en het gezinsleven. Net als haar moeder vertrouwt Helen mensen snel, en Mark wordt in het begin door haar dan ook met open armen ontvangen. Ze hoopt dat Mark haar moeder weer gelukkig kan maken en goed voor haar zorgt. Maar een ruzie met haar broer en zus over Mark haalt oude rivaliteit naar boven en creëert nieuwe spanningen, waardoor ze wordt afgeleid van wat er zich in haar eigen huis afspeelt.

Jongste dochter - Natalia

Als kind was Natalia creatief en onafhankelijk. Ze droomde ervan om zangeres, actrice of kunstenares te worden. Ze kwam echter terecht in een standaard kantoorbaan; haar motivatie is nagenoeg verdwenen. In tegenstelling tot haar broer en zus heeft Natalia niet gekozen voor het traditionele gezinsleven. Aan het begin van de serie is ze ‘de andere vrouw’ in haar relatie, maar ze heeft goede hoop dat haar vriend bij zijn vrouw weg zal gaan om met haar een nieuw leven op te bouwen. Gaan de dingen zoals zij wil, of eindigt ze alleen?

Zoon - Jake

Jake is een familieman met een vrouw en twee prachtige kinderen. Maar door zijn gokverslaving lijkt zijn gezin in slecht financieel vaarwater te komen. Zijn vrouw Leila heeft genoeg van zijn verwoestende verslaving en heeft hem een ultimatum gegeven. Jake moet werk zoeken naast zijn baan als personal trainer om zijn financiële problemen het hoofd te bieden en zijn gezin bij elkaar te houden. Maar is dat genoeg?

De vriend van moeder - Mark

Mark is een gepensioneerde arts, een belezen en bereisd man. Op papier lijkt hij de perfecte nieuwe partner voor Vivien te zijn na het tragische verlies van haar man Terry. Mark weet Vivien te charmeren met romantische uitstapjes naar Frankrijk en de onverwachte vraag of ze wil samenwonen. Maar zijn zijn intenties wel zo oprecht? De kinderen van Vivien zijn op hun hoede voor Mark en zijn spontane gedrag. Vivien doet hun wantrouwen af als begrijpelijk protest tegen een mogelijke vervanging van hun vader. Maar wat als hun intuïtie klopt?

Kijk vanaf 28 juni om 21:00 uur naar BBC First om meer te weten te komen over deze familie op losse schroeven.

By Martha Hughes