Menu

Jouw Perfecte Partner In Crime

Ontmoet je nieuwe partners in crime!

Fans van misdaadseries kunnen hun hart ophalen met alle nieuwe en geliefde series die in maart op BBC First te zien zijn. Van Shakespeare and Hathaway tot Mallorca Files, er is voor ieder wat wils.

Er zijn tegenwoordig zoveel misdaadseries op BBC First, dat we keuze te over houden: van de lugubere mysteries uit Silent Witness tot de dodelijke stranden van Death in Paradise. Nu deze series ten einde komen (voor nu), komen er weer plaatsen vrij voor nieuwe partners in crime op BBC First. Lees verder om kennis met ze te maken.

Max Winter en Miranda Blake – Mallorca Files

Hij is een extraverte Duitse detective op het zonnige Mallorca, zij is een introverte workaholic uit Engeland die niet lang op het eiland hoopt te hoeven blijven; compleet verschillende partners dus. Maar met hun perfecte mix van gevatheid, humor, mysterie en actie zouden Max en Miranda zomaar je nieuwe favoriete partners in crime kunnen worden! Wanneer deze twee detectives onverwacht bij elkaar worden gezet om op Mallorca aan zaken te werken, krijgen ze te maken met allerlei misdaden: van moord tot fraude en diefstal. En dan moeten ze nog strijden tegen corruptie bij de politie, een veeleisende chef en hun eigen geflirt met elkaar... Alles bij elkaar worden ze soms behoorlijk van hun werk afgeleid! Je ziet Miranda en Max in het gloednieuwe Mallorca Files - maandag om 21:00 uur op BBC First.

Mark Easterbrook en inspecteur Stanley Lejeune – Agatha Christie’s The Pale Horse

Met ‘The Pale Horse’ verschijnt weer een nieuwe bewerking van een roman van Agatha Christie op het scherm. De serie begint met de mysterieuze moord op een jonge vrouw die wordt gevonden met een vreemde lijst met namen in haar schoen. Een van die namen is Mark Easterbrook. Mark is een man van stand, vermogend en welgesteld, maar er schuilt meer achter hem dan je op het eerste gezicht zou denken. Als hij ontdekt dat zijn naam op de lijst staat, wordt hij in het mysterie meegezogen en komt inspecteur Stanley Lejeune op zijn pad. Deze inspecteur is een echte ouderwetse detective die vertrouwt op zijn onderbuikgevoel en traditionele tactieken om criminelen te stoppen. Het duo krijgt te maken met claims over bovennatuurlijke krachten, maar moet ook dieper graven om de waarheid boven water te halen en hun eigen geheimen onder ogen durven zien... Kijk vanaf 15 maart om 21:00 uur naar Agatha Christie’s The Pale Horse op BBC First!

Max Libermann en Oskar Rheinhardt – Vienna Blood

De nieuwe misdaadthriller Vienna Blood draait om het Oostenrijkse duo Max en Oskar, dat een aantal verontrustende moorden onderzoekt rondom de cafés en operahuizen van Wenen aan het begin van de 20e eeuw. Het duo heeft compleet verschillende achtergronden; de jonge arts Max is een student van de befaamde Sigmund Freud, terwijl Oskar een ervaren politiedetective is die tot inspecteur is benoemd. Max leert de psychopathie van het criminele brein kennen, en de bruuske, eigenaardige Oskar wordt wat milder door met de jonge arts samen te werken. Dit lijkt een ongewoon duo, maar als ze samenwerken om de moordenaar te pakken, krijgen we een mooie dosis humor, scherpzinnigheid en genialiteit te zien die doet denken aan Sherlock & Watson. Je ziet Max en Oskar in de gloednieuwe miniserie Vienna Blood vanaf 18 maart om 21:00 uur op BBC First.

...En terug van weggeweest

Jazeker, Shakespeare and Hathaway: Private Investigators is terug met seizoen drie! Dit hilarische duo fleurt vanaf 10 maart om 21:00 uur op BBC First ons scherm op met een flinke dosis misdaadbestrijding. Dit seizoen begint extra moeilijk voor Hathaway, die wat strubbelingen heeft met een oude bekende crimineel en een paar onplezierige oude collega's. Maar het ziet er beter voor hem uit wanneer een van zijn grootste muzikale idolen zijn hulp nodig heeft bij het oplossen van een mysterie. En zoals altijd krijgt hij hulp van zijn stijlvolle partner in crime Lu Shakespeare en hun trouwe assistent Sebastian.

By Martha Hughes