Menu

The Pursuit Of Love

Vind de liefde deze zomer met The Pursuit Of Love

Het wordt weer warmer, en dan bedoelen we niet alleen het weer. Vanaf 1 juni om 21:00 uur is dit nieuwe romantische kostuumdrama met bekende gezichten te zien op BBC First!

Deze nieuwe vertolking van de bestseller van Nancy Mitford zit boordevol humor, geluk, verdriet, liefde, lust, verlies, vriendschap en vrolijkheid. Een meeslepende verkenningstocht van relaties en het leven. Deze bijzondere driedelige serie met een getalenteerde cast, schitterende kostuums, prachtige decors en betoverende verhaallijnen wil je niet missen. Hieronder lees je meer over The Pursuit of Love!

De personages Linda Radlett – onze romantische hoofdpersoon

De jonge Linda is een hopeloze romanticus die dolgraag wil ontsnappen aan haar traditionele, patriarchale vader en wil genieten van alle avonturen die het leven te bieden heeft. De serie volgt haar ontdekkingstocht door het leven en de liefde, waar ze zich ongeduldig in stort. Linda is op zoek naar ware liefde, die ze omschrijft als "het soort dat je maar één keer in je leven tegenkomt en dat voor altijd is." Ze zoekt naar een grotere betekenis in het leven dan wat haar wordt opgedrongen door haar familie en de maatschappij. Ze is op een grootse zoektocht naar de liefde, met schalkse buien, geheime ontmoetingen, stiekeme kusjes, turbulente romances en nog veel meer tot gevolg.

Fanny Logan – de nicht, beste vriendin en verteller

We zien veel van de actie door de bril van Fanny, de bescheiden verteller van de serie. Fanny is de meest verstandige van de jonge nichtjes – sommigen zouden haar zelfs beschrijven als nerveus en gespannen. Als nicht en vriendin groeit ze zij aan zij met Linda op en verkennen ze samen de ups en downs van het leven. Fanny neigt meer naar traditionele ideeën over liefde en het huwelijk, maar mijmert graag met Linda over hartstochtelijke romantiek. Haar vriendschap met Linda is vertederend en zorgt voor veel vrolijke en hilarische momenten in de serie.

Matthew Radlett – het serieuze hoofd van het gezin

Als vader van Linda (en oom van Fanny) is Matthew een uiterst serieuze patriarch. Hij is geen fan van de roekeloze onbezonnenheid waar zijn dochter zo vol van is. Matthew heeft een traditionele kijk op familie, relaties en het leven, en is niet onder de indruk van de wilde avonturen van Linda en Fanny. Hij houdt star vast aan zijn ideeën over hoe vrouwen zich moeten gedragen en met wie en hoe ze moeten trouwen. Logisch dat het vaak botst tussen Matthew en zijn dochter Linda!

Lord Merlin – de markante buurman

Hadden wij maar zo'n buurman als de excentrieke en kunstzinnige Lord Merlin! Een van de eerste keren dat hij in beeld komt, zien we hoe hij danst in zijn pyjama, champagne drinkt en iedereen om hem heen kust. De toon is gezet voor zijn markante maar sympathieke karakter! Maar Lord Merlin valt niet bij iedereen in de smaak. Linda vindt zijn gedrag fascinerend en aantrekkelijk, maar haar vader Matthew denkt daar anders over en heeft het een en ander aan te merken op deze vrije geest. Tot groot genoegen van Linda neemt Lord Merlin haar een tijdje onder zijn hoede als zijn protegé.

De acteurs

Hoofdpersoon Linda Radlett wordt gespeeld door de fantastische Lily James. Veel BBC First-kijkers zullen haar kennen als Lady Rose MacClare uit Downton Abbey. Lily blijft zichzelf bewijzen als getalenteerd actrice in The Pursuit of Love. Vol passie brengt ze haar personage volledig tot leven.

Ook Dominic West, de acteur die Matthew Radlett speelt, kan een belletje doen rinkelen bij trouwe kijkers: hij speelde Jean Valjean in Les Misérables. Acteur Andrew Scott, die de excentrieke en sympathieke Lord Merlin speelt, komt je misschien bekend voor als evil genius Moriarty uit Sherlock. Wat geweldig dat we zoveel bekende gezichten zien in deze nieuwe serie!

De locaties

Luxe bals, decadente feesten, wervelende avonturen – The Pursuit of Love vindt plaats in verschillende omgevingen die een waar feest voor het oog zijn. De talloze locaties, van extravagante interieurs tot rustgevende natuur, maken de serie zonder twijfel nog leuker om naar te kijken. De serie speelt zich af in het Engeland van de jaren twintig van de vorige eeuw en we krijgen een kijkje in het drukke feestleven van Londen en het buitenleven in Oxford. De roerige jaren twintig komen tot leven in deze nieuwe vertolking van het boek van Nancy Mitford.

Ga je deze maand met ons op zoek naar de liefde in The Pursuit of Love? Kijk deze gloednieuwe serie vanaf dinsdag 1 juni om 21:00 uur op BBC First!

By Martha Hughes