Blog Image

Beyond Paradise is terug met seizoen 2

Het is eindelijk zover! Het nieuwe seizoen van Beyond Paradise is vanaf 8 april elke maandag om 21:00 uur te zien op BBC First. 

Het tweede seizoen van Beyond Paradise barst weer van de misdaad, chaos en oplossingen, wanneer we terugkeren naar de pittoreske kust van Shipton Abbott in Devon. In alle zes de afleveringen moeten Detective Inspector (DI) Humphrey Goodman en zijn team telkens een spannende nieuwe zaak oplossen. 

Wat staat ons te wachten?

Van een dode verdachte tijdens een stoomtreinexcursie tot de mysterieuze verdwijning van een plaatselijke docent: het politieteam van Shipton heeft het dit seizoen ongekend druk.
 

Beyond Paradise S2

Er volgen nog meer dramatische ontwikkelingen op zowel professioneel als persoonlijk vlak: Humphrey en Martha's verlangen om een eigen gezin te stichten neemt een nieuwe wending wanneer het stel overweegt om pleegouders te worden.

Dit besluit nemen ze nadat een emotioneel IVF-traject in het eerste seizoen, verergerd door andere tegenslagen zoals het opduiken van vroegere vlammen en het verbreken van hun verloving, hun relatie op de proef stelde.
 

Beyond Paradise s2

Martha's moeder Anne besluit de romantiek nog een kans te geven en duikt in de wereld van online dating. Maar zoals alle dappere singles krijgt ook zij te maken met een rampzalige date tijdens haar zoektocht naar de ware. 

Ondertussen stuit Esthers dochter Zoe dit seizoen op iets groots, nadat wat begint als een goedbedoeld gebaar een lang bewaard geheim aan het licht dreigt te brengen...
 

Bekijk hier alvast wat je te wachten staat:

Beyond Paradise seizoen 2

De cast 

In het nieuwe seizoen kunnen we weer genieten van de geliefde inwoners van Shipton: DI Humphrey Goodman (gespeeld door Kris Marshall van Love Actually) en Martha Lloyd (Sally Bretton). Zahra Ahmadi keert terug als DS Esther Williams, samen met de rest van de Shipton-crew: PC Kelby Hartford (Dyllan Llewelyn), Margo Martins (Felicity Montagu), Barbara Flynn als Anne Lloyd en natuurlijk Selwyn de eend. 

Maar naast bekende zien we dit seizoen ook nieuwe gezichten in Shipton Abbott, met gastrollen van Peter Davidson (All Creatures Great and Small), Emma Fielding (Van der Valk) en Malcolm Story (Doc Martin). Verder maakt Jayde Adams (Ruby Speaking) haar debuut in Beyond Paradise, evenals Souad Faress van Game of Thrones. 


 

Beyond Paradise S2

Het tweede seizoen van Beyond Paradise is gefilmd in het idyllische Devon en Cornwall tegen de iconische achtergrond van de Britse zuidwestkust, en belooft kijkers opnieuw te betoveren met adembenemende landschappen. 

Mis het gloednieuwe seizoen van Beyond Paradise niet. Kijk vanaf 8 april elke maandag om 21.00 uur naar BBC First.


Door Tom Vaughan