Blog Image

DI Humphrey Goodman keert terug in Beyond Paradise!

Humphrey en Martha keren terug naar BBC First, in een gloednieuwe spin-off van Death in Paradise.

Heb je je ooit afgevraagd wat er gebeurd is met DI Humphrey Goodman (Kris Marshall), de malle detective uit Death in Paradise? Wij hebben het antwoord! Nadat hij Martha (Sally Bretton) de eeuwige liefde heeft verklaard, volgt hij haar naar Londen en werkt sindsdien voor de Metropolitan Police. 

Beyond Paradise

Maar nu verlangen Humphrey en Martha naar een rustig leven, weg van de drukte en misdaad van de grote stad. Martha wil haar eigen café openen en Humphrey dagdroomt over het vinden van verloren tractoren en verdwenen schapen. Ze verhuizen naar Martha's geboortedorp Shipton-Abbot om bij haar moeder te gaan wonen in een prachtig groen en heuvelachtig kustplaatsje, waar ze verwachten hun dagen door te brengen omringd door zand en zee. Maar helaas liggen de problemen alweer op de loer! 

Humphrey maakt al snel een onuitwisbare indruk op de politie van Shipton-Abbot door zich voor te stellen aan de integere DS Esther Williams (Zahra Ahmadi) terwijl hij vastzit in een boom. Hij aarzelt ook niet om zich nuttig te maken en helpt PC Kelby Hartford (Dylan Llewellyn) bij het oplossen van een winkeldiefstal. Maar deze kleine misdaad is niet het donkerste geheim van Shipton-Abbot. Een vrouw beweert te zijn aangevallen door de geest van een heks, en hoewel het plaatselijke politieteam haar niet serieus neemt, vermoedt Humphrey dat er meer aan de hand is...

Martha's droom is misschien ook niet helemaal wat ze ervan verwachtte. Het cafépand is duur en samenwonen met zowel haar familie als Humphrey blijkt nog niet zo makkelijk. Ze worstelt met oude banden in haar geboorteplaats en sommige bekende gezichten ziet ze liever komen dan gaan. Daarbovenop maakt een nieuwkomer alles nog ingewikkelder...


Zullen Humphrey en Martha eindelijk samen lang en gelukkig leven? Kijk op dinsdag 11 april om 21:00 uur naar de gloednieuwe serie Beyond Paradise op BBC First.

 

Alessandra Thom