Blog Image

The Larkins: een nieuwe familie bij BBC First

Trek je mooiste shirt aan en zet je roze bril op, want de Larkins zijn gearriveerd.

Huize Larkin kent alleen maar gevulde magen en blije gezichten; hier geniet je van een warm welkom, kleurrijke mode uit de jaren vijftig en meer eten dan je ooit opkrijgt. Ma en Pop Larkin en hun zes kinderen zijn een warme, levendige en altijd vrolijke aanwezigheid in het dorpje Littlechurch. Met zes kinderen raak je al snel de draad kwijt, dus stellen we je voor aan de hele familie, precies zoals Ma en Pop dat zouden willen.

Maak kennis met de familie

Ma Larkin

Ma Larkin zorgt voor een schijnbaar eindeloze aanvoer van heerlijke, stevige maaltijden – zij houdt de Larkin-clan bij elkaar en probeert de familie te behoeden voor problemen. Maar zie haar vriendelijkheid niet aan voor zwakheid. Als je aan een van de Larkins komt, krijg je met Ma te maken!

Ma Larkin wordt gespeeld door BAFTA-genomineerde Joanna Scanlan. Je herkent haar misschien als Dr. Diana Dibbs in Doc Martin en als huishoudelijke hulp Tanneke in Girl with a Pearl Earring. Daarnaast heeft ze samengewerkt met Natalie Portman en Scarlett Johansson als vroedvrouw in The Other Boleyn Girl. Joanna beurt ons altijd op met haar vriendelijke, zorgzame aard die in al haar rollen naar voren komt en we kunnen niet wachten om haar te zien schitteren als Ma Larkin.

The Larkins

Pop Larkin

Gevatte Pop draagt scherpe pakken, zelfs als hij op zijn tractor zit. Met zijn tomeloze energie heeft goedlachse Pop een oplossing voor elk probleem waar de Larkins mee te maken krijgen. Hoewel hij louche zaakjes niet schuwt, heeft hij altijd het beste voor met zijn gezin.

Pop Larkin wordt gespeeld door Bradley Walsh, een bekend gezicht voor iedereen. Bradley presenteert de Britse spelshow The Chase en schitterde in rollen van Doctor Who tot Coronation Street. Ook deze rol speelt de doorgewinterde acteur met verve.

The Larkins

Mariette

De dromerige en romantische Mariette heeft hoge ambities en wil naar Parijs verhuizen. Ze heeft genoeg van het dorpsleven en wil iets groters. Toch is ze nog steeds enorm trots op haar familie en dorp en als oudste van het gezin zal ze niet aarzelen om voor haar familie in de bres te springen als iemand in de problemen zit. 

Sabrina Bartlett speelt de rol van Mariette, nadat ze als Sienna Rosso schitterde in Bridgerton. Ook in de rol van Mariette laat ze haar charismatische en humoristische kant zien en we kunnen niet wachten om haar te zien opbloeien! Ze was verder te zien in de succesvolle series Game of Thrones en Poldark.

The Larkins

Primrose

Primrose zit het liefst met haar neus in de schoolboeken. Ze is slim en aardig en is de verstandige van de familie. 

The Larkins

De tweeling (Zinnia en Petunia)

Dit zijn de schattigste leden van de familie Larkin. Ze wijken nooit van elkaars zijde en volgen Pop of Ma overal op de voet. Petunia en Zinnia worden gespeeld door Rosie en Davina Coleman. 

Victoria

Victoria is een pittige tante. Ze is altijd te vinden voor de plannetjes die haar familie bekokstoofd en ze doet niets liever dan mensen op stang jagen.

Montgomery

Montgomery is een brutaal ventje en is praktisch een mini Pop Larkin. Iedereen kent hem als de sidekick van zijn vader omdat hij nooit ver uit de buurt is van Pop. Maar als ze samen zijn, komen ze altijd in de problemen! Er is geen saai moment met dit vader-zoon-duo.

The Larkins

Volg de familie vanaf vrijdag 21 januari om 20.00 uur op BBC First

Klik hier voor meer informatie.

By Milan Wells and Alessandra Thom