Blog Image

Op de fiets naar Kembleford voor een gloednieuwe Father Brown!

Deze lente komt er een nieuw seizoen van Father Brown naar BBC First...

Father Brown

De geliefde priester van Kembleford is terug en dit seizoen staat hem heel wat te wachten, van moorden die zijn uitgedacht met een miniatuurversie van Kembleford tot rock & roll-moorden op de motor. 

Father Brown

Dit seizoen zeggen we vaarwel tegen een paar oude bekenden, maar daar krijgen we nieuwe gezichten voor terug. Mrs McCarthy (Sorcha Cusack) is naar Ierland verhuisd voor haar zus met liefdesverdriet, Bunty (Emer Kenny) is op safari en Inspector Mallory (Jack Deam) zegt naar Schotland te zijn verhuisd voor het golfen, maar we weten allemaal dat hij ook wel heel graag onder de bemoeienis van Father Brown (Mark Williams) uit wilde komen...

Father Brown

Father Brown denkt een goede vervanging voor Mrs McCarthy te hebben gevonden in een pittige en ondernemende vrouw uit het dorp. Maar is hij nog zo blij met Mrs Devine (Claudie Blakley), haar kat Hercules en haar energieke, avontuurlijke geest als ze zijn leven binnen tuimelt en voor zijn voeten loopt? Haar interesse in toneel zal zeker van pas komen, want de Kembleford Players komen opnieuw in de problemen.

Father Brown

Oplettende kijkers zullen de nieuwe pupil van Father Brown, Brenda Palmer (Ruby-May Martinwood), ook herkennen uit de tuchtschool Langley Hall. Nu werkt Brenda in een exclusieve herenclub. Nadat Lady Felicia (Nancy Carroll) een protest leidt over hun gebrek aan inclusiviteit, wordt de uitbater dood aangetroffen. Is Brenda hierbij betrokken? Kan Father Brown haar uit de problemen houden?

Father Brown – seizoen 10

Het bonte gezelschap komt keer op keer in de problemen. Dit tot ergernis van Chief Inspector Sullivan (Tom Chambers), die genoodzaakt is terug naar Kembleford te keren nadat hij dreigde te getuigen tegen zijn frauduleuze baas in Londen. Mrs Devine lijkt zijn aandacht te hebben getrokken... bloeit er deze lente een romance op? Intussen is Sergeant Goodfellow (John Burton) bezig met zijn examens voor Inspector. Heeft hij het in zich?

Father Brown zal alert moeten blijven en veel vrienden aan zijn zijde moeten hebben. Volg Father Brown en de rest van Kembleford voor mysteries en intriges op het idyllische Engelse platteland. Fiets naar BBC First, vanaf 10 april elke maandag om 21:00 uur. 
 

Alessandra Thom