Contact & FAQs

Contact

Bedankt voor het bezoeken van onze website. Hier kunt u vragen stellen of opmerkingen plaatsen over onze BBC-zenders.

Alle feedback die we ontvangen over BBC Studios wordt gelezen en vastgelegd. Als u een vraag heeft, kijk dan alstublieft eerst bij onze veelgestelde vragen of uw vraag daar al bij staat. Als uw vraag of opmerking al behandeld en beantwoord is op de website of in onze veelgestelde vragen, krijgt u geen persoonlijk antwoord van ons en wordt uw opmerkingen waarschijnlijk niet geplaatst.

Waar kunnen we je mee helpen?

Kies type

Kies een land

Kies een zender

Kies serie

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van veelgestelde vragen van onze kijkers. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier.

Wie contacteer jullie en wat gebeurt er met mijn feedback?

Hier bij BBC Studios houden we er van om te horen wat je denkt over onze programma’s, kanalen en service en ontvangen je vragen graag. Mocht je je antwoord niet kunnen vinden tussen onze veelgestelde vragen, stuur ons dan je vraag of feedback en we zullen hierop zo snel mogelijk bij je terug komen.

Bedenk wel dat het soms verder onderzoek nodig heeft om je vraag volledig te beantwoorden. Daarom zal het wat langer kunnen duren voordat je een antwoord ontvangt. Desondanks, mocht je een vraag hebben, zullen we binnen 10 werkdagen reageren.

Deze ontvangen feedback wordt toegevoegd aan ons maandelijkse rapportage dat binnen BBC Studios wordt gedeeld, dus laat ons vooral weten wat je vindt.

Heb je niet gevonden wat je zocht? Stuur ons een bericht.

Het schema van mijn tv-gids of EPG komt niet overeen met wat er wordt uitgezonden op BBC First – kunt u helpen?

Hoewel wij de schema’s distribueren naar onze partners, worden de elektronische programmagidsen (EPG’s) verstrekt door de providers. Zij zijn verantwoordelijk voor het updaten en delen van deze informatie met hun abonnees. Alle vragen over de beschikbare informatie via deze service kunnen in de eerste instantie het beste gericht worden aan de providers. Een goede manier om te controleren of wij kunnen helpen met dit probleem, is het bekijken van onze TV-gids. Als dit overeenkomt met wat u ziet op het kanaal, dan is het probleem lokaal en moet uw provider hiervan op de hoogte gebracht worden. Als beide bronnen niet kloppen, laat het ons dan weten door contact met ons op te nemen. Geef ons dan zoveel mogelijk informatie, inclusief de naam van uw provider.

Heb je niet gevonden wat je zocht? Stuur ons een bericht.

Gaan jullie meer klassieke drama uitzenden op BBC First? En kunnen we eerdere seizoenen zien van al bestaande series?

BBC First is hoofdzakelijk een kanaal waar dramaseries worden uitgezonden, met de focus op de laatste HD content. We zenden echter wel een selectie van oudere series uit op de zender, maar deze series moeten ofwel opgenomen zijn in High Definition, ofwel aangepast worden om aan onze voorwaardes te voldoen.

We appreciëren uiteraard programmasuggesties, maar helaas is niet elke serie beschikbaar voor ons in het gewenste format.

Heb je niet gevonden wat je zocht? Stuur ons een bericht.

Ik ervaar problemen met het bekijken van de zenders. Wat moet ik doen?

Als u technische problemen ondervindt met een van onze zenders, neem dan alstublieft eerst contact op met uw provider. Als zij u niet kunnen helpen, neem dan contact op met ons. Om het probleem zo goed mogelijk voor u te kunnen onderzoeken, hebben we de data en tijdstippen nodig waarop de kwestie zich voordeed, de naam van het programma, de zender en het land waar u het bekijkt. Als u ons dan ook nog kunt vertellen via welke provider u de zenders ontvangt, zou dat helemaal helpen.

Heb je niet gevonden wat je zocht? Stuur ons een bericht.

Show all FAQs (13)