Kerstspecials 2023

De cadeautjes liggen onder de boom, de geur van warme kerststol vult het huis; nu heb je alleen nog de perfecte serie nodig... En die hebben wij voor je! Deze kerst hebben we geweldige series voor jou in petto, dus pak een dekentje, ga er lekker voor zitten en duik in de mooiste verhalen met één druk op de knop.

Synopsis

Sister Boniface Kerstspecial 2023

Het is kersttijd en Groot-Brittannië is in de greep van de 'Big Freeze', de barste winter ooit. Sister Boniface en haar medepassagiers zijn gestrand nadat een bevroren koppeling breekt, waardoor de laatste rijtuigen vast komen te zitten in de sneeuw. Wanneer de Star of the Eastuit zijn kluis wordt gestolen en een passagier vermoord wor…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC