All Creatures Great and Small – Seizoen 2

Dinsdag om 21.00 uur

Wanneer James teruggaat naar zijn thuisstad Glasgow komt hij voor een dilemma te staan waarbij hij moet kiezen tussen de mensen van wie hij houdt. James moet kiezen tussen zijn familie steunen of zijn hart volgen – wat zal hij doen?

Show synopsis

Wanneer James teruggaat naar zijn thuisstad Glasgow komt hij voor een dilemma te staan waarbij hij moet kiezen tussen de mensen van wie hij houdt. Helen en James verkennen hun gevoelens voor elkaar en ook Siegfried Tristan en Mrs Hall worden gedwongen na te denken over hun plek in de wereld terwijl James moet kiezen tussen zijn familie steunen of zijn hart volgen.

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC