Beyond Paradise

16 JULI 19:45, DOORGAAN ZONDAG 19:45

Deze spin-off van Death in Paradise volgt DI Humphrey Goodman en zijn verloofde Martha, wanneer ze Londen verlaten om een nieuw leven te beginnen aan de kust van Devon.

Beyond Paradise

Show synopsis

Deze spin-off van Death in Paradise volgt DI Humphrey Goodman en zijn verloofde Martha, wanneer ze Londen verlaten om een nieuw leven te beginnen aan de kust van Devon. Humphrey aanvaardt de functie van Detective Inspector op het politiebureau van Shipton Abbott, een enigszins verouderde buitenpost van het politiedistrict Devon en Cornwall. Ondertussen wil Martha graag haar eigen café openen. B…

Exclusieve Clips

Maak opnieuw kennis met DI Humphrey Goodman

Leer Esther Williams kennen

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC