Blue Lights

VANAF ZONDAG 14 MEI OM 21:00 UUR

Een aangrijpende en grappige kijk op het leven door de ogen van nieuwe politieagenten in Belfast, een gevaarlijke en politiek beladen stad.

Blue Lights

Show synopsis

Een aangrijpende en grappige kijk op het leven door de ogen van nieuwe politieagenten in Belfast, een gevaarlijke en politiek beladen stad. Grace en haar collega's Annie en Tommy zijn nieuwe politieagenten en zitten in hun proeftijd. Waarschijnlijk zal een van hen het niet halen. De druk is enorm en er is moeilijk tegenop te boksen. Blue Lights is een aangrijpend drama met zwarte humor over all…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC