Harry Wild

VRIJDAGEN OM 21:00 UUR

Wild slachtoffer wordt van een straatroof, gaat ze naar haar zoon Charlie, een senior detective in de Gardai. Charlies laatste moordzaak lijkt sprekend op een obscuur Elizabethaans toneelstuk, en Harry biedt haar hulp aan.

Show synopsis

Wanneer de net gepensioneerde hoogleraar literatuur Harriet “Harry” Wild slachtoffer wordt van een straatroof, gaat ze naar haar zoon Charlie, een senior detective in de Gardai. Charlies laatste moordzaak lijkt sprekend op een obscuur Elizabethaans toneelstuk, en Harry biedt haar hulp aan. Maar haar hulp wordt geweigerd en dus besluit Harry om zelf de moordenaar te zoeken en te bewijzen dat ze …

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC