My Life is Murder - seizoen 2

VANAF DINSDAG 23 JULI OM 21:00

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN NEDERLAND. My Life is Murder is een moderne mysterie-van-de-week-serie met in de hoofdrol de onverschrokken en meedogenloze Alexa Crowe.

My Life is Murder - seizoen 2

Show synopsis

De Nieuw-Zeelandse actrice Lucy Lawless schittert in de moderne mysterie-van-de-week-serie My Life is Murder als de onverschrokken en meedogenloze Alexa Crowe. Met haar unieke vaardigheden en vernuft lost ze de meest bizarre misdrijven op.

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC