Silent Witness – Seizoen 15 & 16

Elke vrijdag en zaterdag om 21:00 uur

In dit seizoen wordt het team opgeroepen voor de moord op een jongen, zijn moeder en opa. Een DNA-match linkt de moorden aan een lopende zaak waarin jacht wordt gemaakt op een seriemoordenaar die bekendstaat als The Wraith.

Silent Witness  – Seizoen 15 & 16

Show synopsis

Achter elk lichaam schuilt een verhaal. Wie was het, hoe heeft hij of zij geleefd en vooral, hoe is hij of zij overleden? Silent Witness gaat over het werk van forensisch pathologen professor Leo Dalton, dr. Harry Cunningham en dr. Nikki Alexander.

Seizoen 15 – In dit seizoen onderzoekt het team de moord op een jongen, zijn moeder en zijn grootvader. DNA-sporen linken …

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC