25 Jaar Silent Witness: Meest Memorabele Momenten

Vanaf zondag 29 mei tot donderdag 2 juni om 21:00 uur

In de aanloop naar het langverwachte seizoen ter gelegenheid van 25 jaar Silent Witness, de langstlopende misdaadserie in Groot-Brittannië, kijk je vijf avonden lang naar de meest memorabele momenten uit de serie. Hoofdrolspelers Emilia Fox, David Caves en Genesis Lynea hebben elk hun favoriete afleveringen sinds ze in de serie spelen zorgvuldig uitgekozen.

25 Years of Silent Witness: Most Memorable Moments

Show synopsis

In de aanloop naar het langverwachte seizoen ter gelegenheid van 25 jaar Silent Witness, de langstlopende misdaadserie in Groot-Brittannië, kijk je vijf avonden lang naar de meest memorabele momenten uit de serie. Hoofdrolspelers Emilia Fox, David Caves en Genesis Lynea hebben elk hun favoriete afleveringen sinds ze in de serie spelen zorgvuldig uitgekozen.In 25 Years of Silent Witness: Most Me…

Exclusieve video's

Memorabel moment: moord in het verzorgingstehuis

Emilia Fox beschrijft Nikki Alexander

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC