Ms Fisher’s Modern Murder Mysteries

ZONDAGEN OM 20:00 UUR

Ms Fisher’s Modern Murder Mysteries volgt de onverschrokken en pittige Peregrine Fisher, het nichtje van avonturierster en privédetective Phryne Fisher.

Show synopsis

Ms Fisher’s Modern Murder Mysteries volgt de onverschrokken en pittige Peregrine Fisher (de voor de Logie Award genomineerde Geraldine Hakewill, Wanted), het nichtje van avonturierster en privédetective Phryne Fisher, dat een fortuin van haar beroemde tante erft en het plan opvat om op eigen kracht een uitzonderlijke detective te worden.

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC