Queens of Mystery

DINSDAGEN OM 21:00 UUR

In deze hedendaagse serie vol moordmysteries volgen we de avonturen van een eeuwig vrijgezelle detective en haar drie tantes, schrijfsters van misdaadromans, terwijl zij moorden oplossen in de pittoreske Engelse regio Wildemarsh.

Queens of Mystery

Show synopsis

Queens of Mystery volgt de vermakelijke avonturen van Beth, Cat en Jane Stone, drie zussen die misdaadromans schrijven, en hun 28-jarige nichtje, brigadier-rechercheur Matilda Stone. Met behulp van hun omvangrijke kennis van zowel echte als fictieve misdrijven, lossen ze als ware detectives moorden op in het pittoreske Engelse plaatsje Wildemarsh. Maar hoeveel zaken ze ook weten op te lossen, a…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC