Drama

Agatha Christie's Marple - Seizoen 6

Vanaf donderdag 8 juli om 20.30 uur

Klassieke 'whodunit' met in de hoofdrol Agatha Christies favoriete vrouwelijke speurneus.

Agatha Christie’s Marple

Nieuwe serie op BBC First

Show synopsis

Klassieke 'whodunit' met in de hoofdrol Agatha Christies favoriete vrouwelijke speurneus (gespeeld door Geraldine McEwan en in latere afleveringen door Julia McKenzie).

De serie is gebaseerd op de detectiveromans en korte verhalen van Dame Agatha Christie en gaat over de avonturen van Miss Jane Marple, een oudere dame die in het pittoreske dorpje St. Mary Mead woont.

Terwijl haa…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC