All Creatures Great and Small Kerstspecial 2023

MAANDAG 25 DECEMBER OM 21:00

Het is Kerstmis en James is mijlenver weg op de RAF-trainingsbasis. Een emotioneel telefoontje met een hoogzwangere Helen zorgt ervoor dat hij vastbesloten is naar haar terug te keren, maar zijn opties zijn beperkt en RAF-mascotte Georgie heeft zijn hulp nodig.

All Creatures Great and Small Kerstspecial 2023

Show synopsis

Het is Kerstmis en James is mijlenver weg op de RAF-trainingsbasis. Een emotioneel telefoontje met een hoogzwangere Helen zorgt ervoor dat hij vastbesloten is naar haar terug te keren, maar zijn opties zijn beperkt en RAF-mascotte Georgie heeft zijn hulp nodig. James worstelt met de keuze om het juiste te doen. Vindt hij zijn weg terug naar huis op tijd voor kerst?
Ondertussen bereidt Mrs H…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC