All Creatures Great and Small - seizoen 3

DINSDAGEN OM 21:00

We zijn drie maanden verder na het einde van seizoen twee. Het is de lente van 1939. Er vinden grote veranderingen plaats op Skeldale en iedereen moet leren om zich aan te passen. Tristan is nu gediplomeerd dierenarts en James start aan een nieuwe fase van zijn leven met Helen en in de praktijk.

Show synopsis

We zijn drie maanden verder na het einde van seizoen twee. Het is de lente van 1939. Er vinden grote veranderingen plaats op Skeldale en iedereen moet leren om zich aan te passen. Tristan is nu gediplomeerd dierenarts en James start aan een nieuwe fase van zijn leven met Helen en in de praktijk. Nadat hij door Siegfried tot zakenpartner is benoemd, neemt James meer verantwoordelijkheid op zich …

Exlusieve Beelden

Nicholas en Rachel geven hints over seizoen 3

Zal Tristan de liefde vinden?

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC