Around The World In 80 Days

Zondagen om 20.00 uur

Londen, 1872. Op de dag dat zijn wereld op zijn kop staat door een kaartje van een verloren liefde, wordt Phileas Fogg, gespeeld door David Tennant, geïnspireerd door een artikel over de spannende vooruitgang op reisgebied om een vrijwel onmogelijke weddenschap aan te gaan: de wereld rondreizen in slechts 80 dagen.

Show synopsis

Londen, 1872. Op de dag dat zijn wereld op zijn kop staat door een kaartje van een verloren liefde, wordt Phileas Fogg, gespeeld door David Tennant, geïnspireerd door een artikel over de spannende vooruitgang op reisgebied om een vrijwel onmogelijke weddenschap aan te gaan: de wereld rondreizen in slechts 80 dagen. Voor iemand die de afgelopen twintig jaar in een comfortabele leren leunstoel in…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC