Beyond Paradise Kerstspecial 2023

DINSDAG 26 DECEMBER OM 21:00

Kunnen Humphrey en het team een reeks griezelige zaken, waaronder een mysterieuze geestverschijning, op tijd voor kerst oplossen?

Beyond Paradise Kerstspecial 2023

Show synopsis

Wanneer een man wordt achtervolgd door de geest van zijn overleden vrouw, gaan Humphrey en het team op onderzoek uit. Esther denkt dat er een logische verklaring is, maar wanneer Humphrey de geest ook ziet, is het duidelijk dat er meer aan de hand is dan je op het eerste gezicht zou denken. Ondertussen isKelby verwikkeld in een vermissingszaak wanneer de Maagd Maria verdwijnt uit de Shipton Abb…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC