Beyond Paradise - seizoen 2

MAANDAGEN OM 21:00

Deze spin-off van Death in Paradise is terug en volgt DI Humphrey Goodman en zijn verloofde Martha die wennen aan hun nieuw leven aan de kust van Devon.

Beyond Paradise - seizoen 2

Show synopsis

Deze spin-off van Death in Paradise is terug en volgt DI Humphrey Goodman en zijn verloofde Martha die wennen aan hun nieuw leven aan de kust van Devon. Shipton Abbott blijft DI Humphrey Goodman en zijn team bezighouden, met elke week een verbijsterende moord, van een sterfgeval op een stoomtrein tot een vermiste leraar. Ondertussen gaat de zoektocht van Humphrey en Martha naar hun eigen versie…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC