Black Ops

VRIJDAGEN OM 21:00

Dom en Kay zijn twee jonge, zwarte community support officers bij de politie die zonder enige ervaring door een eigenzinnige detective worden verkozen om in een geheime missie te infiltreren in een beruchte drugsbende. Als ze succesvol undercover zijn wordt het duo gedwongen voor drugsdealers te spelen terwijl ze wanhopig proberen te ontsnappen uit steeds gevaarlijkere situaties.

Black Ops

Show synopsis

Dom en Kay zijn twee jonge, zwarte community support officers bij de politie die zonder enige ervaring door een eigenzinnige detective worden verkozen om in een geheime missie te infiltreren in een beruchte drugsbende. Als ze succesvol undercover zijn wordt het duo gedwongen voor drugsdealers te spelen terwijl ze wanhopig proberen te ontsnappen uit steeds gevaarlijkere situaties. Terwijl hun le…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC