Boiling Point

VANAF ZONDAG 24 DECEMBER OM 21:00

Een indrukwekkende tv-bewerking van de hitfilm: het team moet een balans zien te vinden tussen hun privéleven en de uitdaging van het runnen van een nieuw restaurant. Met in de hoofdrol BAFTA-winnaar Stephen Graham.

Boiling Point

Show synopsis

Acht maanden nadat haar mentor Andy Jones werd getroffen door een hartaanval, doet chef-kok Carly er samen met haar oude keukenbrigade alles aan om naam te maken met het nieuwe Londense restaurant Point North. We volgen het team terwijl ze stressen om het restaurant draaiende te houden te midden van een crisis in de horeca. Onder druk om nieuwe klanten aan te trekken en de zaak winstgevend te h…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC