Call the Midwife – Seizoen 11

Dinsdagen om 21:00 uur

Vanaf dinsdag 25 januari om 21:00 uurNa een veelbewogen kerstspecial gaat de serie verder met een aflevering die zich afspeelt tijdens Pasen 1967. Buiten Nonnatus House is een feestelijke kleurrijke paasparade in volle gang. Zuster Monica Joan en Reggie verheugen zich op het Eurovisie Songfestival en Nancy, die net haar verloskunde-examens heeft gehaald, mag voor de eerste keer haar rode vest dragen.

Show synopsis

Na een veelbewogen kerstspecial gaat de serie verder met een aflevering die zich afspeelt tijdens Pasen 1967. Buiten Nonnatus House is een feestelijke kleurrijke paasparade in volle gang, maar de festiviteiten worden al snel overschaduwd wanneer sloopwerkzaamheden een lang verborgen geheim aan het licht brengen, dat leidt tot een lastige en emotionele…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC