Call The Midwife - seizoen 13

ZATERDAGEN OM 21:00

De vroedvrouwen van Nonnatus House blijven te maken krijgen met complexe medische en persoonlijke dilemma's wanneer de meervoudig bekroonde dramaserie terugkeert voor een dertiende seizoen.

Call The Midwife- Series 13

Show synopsis

De vroedvrouwen van Nonnatus House blijven te maken krijgen met complexe medische en persoonlijke dilemma's wanneer de meervoudig bekroonde dramaserie terugkeert voor een dertiende seizoen. Het is 1969 en er worden meer baby's dan ooit geboren in het ziekenhuis. De druk op kraambedden blijft extreem hoog in het hele land. Poplar redt het echter beter dan de meeste door de populariteit van thuis…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC