Call the Midwife Kerstspecial 2023

DINSDAG 26 DECEMBER OM 19:00

Kerstmis, 1968. Alle ogen zijn naar de hemel gericht wanneer astronauten aan hun nieuwste ruimtereis beginnen. Maar ook op aarde is er van alles aan de hand in Nonnatus House.

Call the Midwife Kerstspecial 2023

Show synopsis

Terwijl Apollo 8 op het punt staat om een baan rond de maan te maken, denkt zuster Monica Joan dat dit haar laatste kerst zal zijn en gaat ze ervan uit dat ze niet zal meemaken hoe de mens voet zet op de maan. De Nonnatus-familie doet er alles aan om haar op te vrolijken. Nancy belooft te blijven en zuster Julienne biedt haar en Colette een kamer aan voor de nabije toekomst. Net terug van hun h…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC