Chivalry

ZONDAGEN OM 21:00

Steve Coogan en Sarah Solemani hebben niet alleen dit actuele drama geschreven, maar spelen ook de hoofdrol. Het verhaal is een satire op en zet de complexiteit van het maatschappelijke debat over seksualiteit op scherp. Cameron, een geprezen filmproducent, moet de gemoederen over zijn laatste film tot bedaren brengen of hij gaat eigen ondergang tegemoet.

Show synopsis

Steve Coogan en Sarah Solemani hebben niet alleen dit actuele drama geschreven, maar spelen ook de hoofdrol. Het verhaal is een satire op en zet de complexiteit van het maatschappelijke debat over seksualiteit op scherp. Cameron, een geprezen filmproducent, moet de gemoederen over zijn laatste film tot bedaren brengen of hij gaat eigen ondergang tegemoet. De ambitieuze en feministische filmmake…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC