Dalgliesh

VANAF MAANDAG 12 AUGUSTUS OM 21:00

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN NEDERLAND. De raadselachtige inspecteur Adam Dalgliesh (Bertie Carvel) is een cerebrale, gereserveerde man die gespecialiseerd is in het oplossen van ongewone moorden. Gebaseerd op de wereldwijde bestsellers van P.D. James.

Dalgliesh

Show synopsis

De raadselachtige inspecteur Adam Dalgliesh (Bertie Carvel) is een cerebrale, gereserveerde man die gespecialiseerd is in het oplossen van ongewone moorden. Gebaseerd op de wereldwijde bestsellers van P.D. James. Dalgliesh onderzoekt misdaden in het Engeland van de jaren zeventig. In zijn zoektocht naar gerechtigheid doorgrondt hij de donkere diepten van de menselijke psyche.

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC