Death in Paradise – seizoen 12

VANAF VFIJDAG 17 FEBRUARI OM 21:00 UUR

De zonovergoten whodunnit-hitserie keert terug voor meer moordmysteries met een luchtige toets en een warm hart. DI Neville Parker heeft genoeg misdaad op te lossen op het paradijselijke eiland Saint Marie, te beginnen met de mysterieuze dood van een bekende astronoom.

Show synopsis

De zonovergoten whodunnit-hitserie keert terug voor meer moordmysteries met een luchtige toets en een warm hart. 
DI Neville Parker heeft genoeg misdaad op te lossen op het paradijselijke eiland Saint Marie, te beginnen met de mysterieuze dood van een bekende astronoom. En op een rustige heuvel op het eiland bereidt een groep preppers zich voor op de apocalyps wanneer een van hen wordt…

Death in Paradise S1

Herhalingen van Death in Paradise maandag t/m vrijdag rond 18:00 uur

 

Ben je klaar voor vertrek naar het tropische eiland Saint Marie? We nemen je vanaf 22 februari mee op een enkele reis naar het begin. We beginnen met DI Richard Poole in seizoen 1 en 2 die op het eiland aankwam en zon, zee en zand haatte, maar hoe dan ook altijd de moord oploste. 

Na het ongelukkige vertrek van DI Richard Poole aan het eind van seizoen 2, komt er een…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC