Death in Paradise - seizoen 11 & 12

VANAF 16 JULI 18.00 UUR, ZONDAG DOORLOPEND OM 18.00 UUR

De zonovergoten whodunnit-hitserie keert terug voor meer moordmysteries met een luchtige toets en een warm hart.

Death in Paradise

Death in Paradise - seizoen 11

De zonovergoten whodunnit-hitserie keert terug voor meer moordmysteries met een luchtige toets en een warm hart. DI Neville Parker heeft genoeg misdaad om op te lossen op het paradijselijke eiland Saint Marie, en ondertussen moet hij ook zien om te gaan met de emotionele strubbelingen van zijn nauwe samenwerking met DS Florence Cassel.

Death in Paradise - seizoen 12

DI Neville Parker heeft genoeg misdaad op te lossen op het paradijselijke eiland Saint Marie, te beginnen met de mysterieuze dood van een bekende astronoom. En op een rustige heuvel op het eiland bereidt een groep preppers zich voor op de apocalyps wanneer een van hen wordt vermoord. Verder zie je een verbijsterende moord op een boot, een beroemde zangeres die verdacht wordt, een schokkende moo…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC