Dracula

Vanaf woensdag 12 januari om 21.00 uur

De makers van Sherlock bieden een gloednieuwe kijk op de beroemdste vampier ooit. In drie lange afleveringen maakt de wereld kennis met Dracula.

Show synopsis

De makers van Sherlock bieden een gloednieuwe kijk op de beroemdste vampier ooit. In drie lange afleveringen maakt de wereld kennis met Dracula. In het Transsylvanië van 1897 beraamt de bloeddorstige graaf plannen tegen Victoriaans Londen. En wees gewaarschuwd: de doden zijn bliksemsnel.

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC