Father Brown – seizoen 10

VANAF MAANDAG 10 APRIL OM 21:00 UUR

De charismatische misdaadbestrijdende priester keert terug om meer mysteries op te lossen op het prachtige Engelse platteland. Gebaseerd op het personage van G.K. Chesterton.

Show synopsis

De charismatische misdaadbestrijdende priester keert terug om meer mysteries op te lossen op het prachtige Engelse platteland. Gebaseerd op het personage van G.K. Chesterton. Het is 1954 en in het rustige dorpje Kembleford in de Cotswolds wordt Father Browns team van speurneuzen versterkt door nieuwe gezichten. De charmante Chief Inspector Sullivan is terug en vormt een aangename afleiding voor…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC