Ghosts - seizoen 5

ZONDAGEN OM 18:45

De bewoners van Button House, de levenden en de doden, zijn terug in het vijfde en laatste seizoen van de BAFTA-genomineerde bovennatuurlijke sitcom.

Ghosts s5

Show synopsis

De bewoners van Button House, de levenden en de doden, zijn terug in het vijfde en laatste seizoen van de BAFTA-genomineerde bovennatuurlijke sitcom. Mike en Alison en hun onwaarschijnlijke huurders uit het hiernamaals blijven voor komische chaos zorgen. Alison en de geesten hebben dolle pret op 1 april. Ondertussen worstelt Mike met de verzekeringsclaim voor de brand in het poortgebouw (ja, de…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC