Ghosts - Seizoen 2 en 3

ZONDAGEN OM 18:45 UUR

In het bouwvallige landhuis Button House waren de rusteloze geesten rond van diegenen die er in de loop der eeuwen zijn heengegaan. Allen gevormd door hun verleden, zijn ze voor eeuwig tot elkaar veroordeeld, berustend in hun lot om dagelijks te kibbelen over hun banale, aardse ergernissen.

Ghosts - Seizoen 2 en 3

Show synopsis

Seizoen 2 
Terwijl de deuren van het bouwvallige landhuis Button House weer krakend opengaan, komt het lukrake samenwonen van de levende bewoners en de rusteloze doden in een vreemd soort dagelijkse routine terecht. Maar het armzalige plan van Alison en Mike om hun onverwachte erfenis om te zetten in een bruisend luxe hotel is nog steeds een verre droom. Zou de uitbuit…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC