Grantchester

Dubbele aflevering elke zondag om 21:00 uur

Het is 1953 en Sidney Chambers is dominee van Grantchester, een dorp net buiten Cambridge. Sidney leeft een rustig leven – totdat er een moord op zijn pad komt.

Show synopsis

Het is 1953 en Sidney Chambers is dominee van Grantchester, een dorp net buiten Cambridge. Sidney leeft een rustig leven – totdat er een moord op zijn pad komt. Sidney, die in de gevaarlijke wereld van leugens, verraad en moord wordt gedreven, ontdekt al snel dat zijn inzicht in de menselijke natuur en het vanzelfsprekende vertrouwen dat mensen in hem hebben, betekenen dat hij uitblinkt in zijn…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC