Grantchester - Seizoen 2

Zondagen om 21.00 uur

Het is 1954 en nu hij zijn oorlogsverleden heeft laten rusten, gaat het goed met Sidney Chambers. Drank en onzekerheid zijn naar de achtergrond verdrongen en dat komt zijn plichten en omgeving ten goede. Hij wordt volwassener en probeert een goed leven te leiden.

Grantchester - Seizoen 2

Show synopsis

Hij wrikt zijn gedachten af van zijn geliefde Amanda en de parmantige Margaret, een secretaresse op het politiebureau van Cambridge, trekt al snel zijn aandacht. Toch gaat niet altijd alles van een leien dakje en wanneer Sidney ten onrechte beschuldigd wordt van een misdaad, choqueert hij het hele dorp als hij de ware dader ontmaskert. Sidney moet de consequenties van zijn daden onder ogen zien…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC