Grantchester - seizoen 5

VRIJDAGEN OM 21:00

Will Davenport heeft zijn draai gevonden als de nieuwe dominee van Grantchester en predikt elke zondag voor een volgepakte kerk. Zijn beste vriend, inspecteur Geordie Keating, heeft zijn huwelijk weer redelijk op de rails en weet Cathy’s liefde voor haar nieuwe baan – meestal – wel te waarderen. En zelfs Leonard slaagt er na terugkeer uit Marrakech in een sprankje geluk te vinden met Daniel.

Show synopsis

Het is 1957, het jaar dat premier Harold MacMillan de Britse bevolking vertelde dat ze het nog nooit zo goed hadden gehad en voor velen in Grantchester voelt dat ook echt zo!

Will Davenport heeft zijn draai gevonden als de nieuwe dominee van Grantchester en predikt elke zondag voor een volgepakte kerk. Zijn beste vriend, inspecteur Geordie Keating, heeft zijn huwelijk weer redelijk op …

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC