Grantchester - seizoen 6

VRIJDAGEN OM 21:00 UUR

ALLEEN BESCHIKBAAR IN BELGIË. Het is 1958 en er heerst onrust in het plaatsje Cambridgeshire in Grantchester. Dominee Will Davenport (Tom Brittney) geniet van zijn rol als onruststoker en is bereid om conventies aan de kaak te stellen om mensen in nood te helpen.

Grantchester - seizoen 6

Show synopsis

Het is 1958 en er heerst onrust in het plaatsje Cambridgeshire in Grantchester. Dominee Will Davenport (Tom Brittney) geniet van zijn rol als onruststoker en is bereid om conventies aan de kaak te stellen om mensen in nood te helpen. Maar als zijn geliefde hulppriester, Leonard Finch (Al Weaver) betrokken raakt bij een schandaal, komt hij in de knoop te liggen met zijn eigen idealen. Wills best…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC