Grantchester - seizoen 8

VANAF DINSDAG 21 MEI OM 21:00

ALLEEN BESCHIKBAAR IN BELGIË. Met geloof, vergeving en verlossing worden de grenzen van Will en Geordie getest in de explosieve serie Grantchester.

Grantchester - seizoen 8

Show synopsis

Wills leven is ten goede veranderd. Hij is gelukkig getrouwd met de briljante Bonnie en staat op het punt vader te worden, maar zijn leven wordt opgeschud door een vreselijk ongeluk. Hij heeft altijd het woord van een barmhartige god verkondigd, maar hoe kan hij dat nu nog als zijn wanhoop hem in een gevaarlijke neerwaartse spiraal brengt. 

Geordie heeft zich hervonden in zijn relat…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC