Happy Valley - seizoen 3

ZONDAGEN OM 21:30

Sarah Lancashire schittert in deze meeslepende misdaadthriller als politiesergeant in een klein stadje waar dronkaards, drugsverslaafden en zwangere tieners deel zijn van het alledaagse leven. Haar wereld staat op zijn kop wanneer de man van wie zij denkt dat hij verantwoordelijk is voor de dood van haar dochter, Tommy Lee Royce, wordt vrijgelaten uit de gevangenis.

Happy Valley

Show synopsis

Sarah Lancashire keert terug in de veelgeprezen thriller van de hand van Sally Wainwright. De no-nonsense politiesergeant Catherine Cawood staat weer aan het hoofd van haar team van toegewijde agenten in West Yorkshire. Tijdens haar dienst doet ze een gruwelijke ontdekking, een lichaam. Er zijn opvallend veel overeenkomsten tussen de verwondingen van het slachtoffer met die van een reeks andere…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC