Harry Wild - seizoen 2

VRIJDAGEN OM 21:00

De onlangs gepensioneerde professor Engels Harriet "Harry" Wild (Jane Seymour) ontdekt dat ze een gave voor onderzoek heeft en wordt gedwongen om zich te bemoeien met zaken die zijn toegewezen aan haar zoon, een politierechercheur.

Harry Wild S2

Show synopsis

De onlangs gepensioneerde professor Engels Harriet "Harry" Wild (Jane Seymour) ontdekt dat ze een gave voor onderzoek heeft en wordt gedwongen om zich te bemoeien met zaken die zijn toegewezen aan haar zoon, een politierechercheur. Samen met Fergus Reid (Rohan Nedd, Whistable Pearl) krijgen de totaal verschillende partners van Wild/Reid Detective Agency te maken met misdadigers die op de vlucht…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC