Hope Street

ZONDAGEN OM 19:00 UUR

Het slaperige kustplaatsje Port Devine aan de Noord-Ierse kust wordt wakkergeschud door de mysterieuze komst van de Engelse Detective Constable Leila Hussain, de eerste moslima-politieagente in de geschiedenis van het stadje.

Show synopsis

Het slaperige kustplaatsje Port Devine aan de Noord-Ierse kust wordt wakkergeschud door de mysterieuze komst van de Engelse Detective Constable Leila Hussain, de eerste moslima-politieagente in de geschiedenis van het stadje. De komst van DC Leila Hussain maakt de tongen los: wat brengt deze vrouw uit de grote stad naar een slaperig Noord-Iers kustplaatsje? Warme detectiveserie in een prachtige…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC