Internationale Vrouwendag

WOENSDAG 8 MAART VAN 6:00-18:00 UUR

Vier Internationale Vrouwendag met BBC First! Van 6:00 tot 18:00 uur zetten we een aantal geweldige vrouwen op BBC First in de spotlights.

Internationale Vrouwendag

Show synopsis

Vier Internationale Vrouwendag met BBC First! Van 6:00 tot 18:00 uur zetten we een aantal geweldige vrouwen op BBC First in de spotlights. Begin de dag met de koppige en altijd ondernemende Alison uit Ghosts, lunch met de slimme en eigenzinnige Sister Boniface uit The Sister Boniface Mysteries en rond de dag af met een reis naar Melbourne om misdaden te onderzoeken die alleen kunnen worden opge…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC