London Kills - seizoen 3

DONDERDAGEN OM 21:00

De detectives onderzoeken een reeks moorden. Zou de moordenaar een politieagent kunnen zijn? Ondertussen wordt Rob gedwongen om belangrijk bewijs te overhandigen wanneer zijn familie wordt bedreigd.

London Kills seizoen 3

Show synopsis

De detectives onderzoeken een reeks moorden. Zou de moordenaar een politieagent kunnen zijn? Ondertussen wordt Rob gedwongen om belangrijk bewijs te overhandigen wanneer zijn familie wordt bedreigd. Terwijl de detectives onderzoeken wie een schooljongen heeft vermoord, wordt Vivienne gedwongen haar intieme band met een verdachte te onthullen.

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC