London Kills - seizoen 4

DONDERDAGEN OM 21:00

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN NEDERLAND. DI Bradford (Hugo Speer, Father Brown) is altijd al een buitenbeentje geweest, maar zijn gedrag loopt uit de hand.

London Kills S4

Show synopsis

DI Bradford (Hugo Speer, Father Brown) is altijd al een buitenbeentje geweest, maar zijn gedrag loopt uit de hand. Wanneer DC Rob Brady betrokken is bij de dood van een getuige, bemoeit David zich met de zaak terwijl er onenigheid groeit binnen de gelederen. Is hij het vertrouwen van zijn team voorgoed kwijt?

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC